Functionaliteiten

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op middels de gegevens hieronder of vul het formulier in en we reageren zo spoedig mogelijk.

Meerdere bestellijsten

Creëer voor iedere gelegenheid een eigen bestellijst. U kunt hierbij denken aan aparte lijsten voor kerst en pasen.

Online bestellen

Klanten bestellen eenvoudig online de gewenste producten. De bestellingen komen vervolgens binnen per mail zodat u altijd op de hoogte bent wanneer er een nieuwe bestelling is. Vervolgens kunt u via het orderbeheer de bestellingen terugkijken en de status ervan zien.

Online betalen

Klanten kunnen na het plaatsen van een bestelling eenvoudig online betalen via elke gewenste betaalmethode. Hiermee vergroot u het gemak voor de klant en voor uzelf.

Uitgebreid orderbeheer

Door middel van het uitgebreide orderbeheer kunt u op ieder tijdstip de bestelling en de status van deze bestellingen inzien. Ook heeft u de mogelijkheid om bestellingen aan te passen mocht dit nodig zijn. Hier ziet u ook of de bestelling afgehaald of bezorgd moet worden.

Onbeperkt producten en categorieën toevoegen

De Multibestellijst heeft geen limiet qua producten of categorieën. U kunt gegarandeerd al uw producten en categorieën op een overzichtelijke manier aan uw klanten laten zien.

Overzichtelijk productbeheer

U kunt eenvoudig producten toevoegen, deze in categorieën plaatsen en extra opties toevoegen.

Bezorgkosten berekenen op basis van postcode

Indien de klant ervoor kiest om zijn bestelling te laten bezorgen dan zorgt het systeem er automatisch voor dat de bezorgkosten worden berekend op basis van de postcode van de klant.

Mogelijkheid tot invoeren kortingscode

Heeft u speciale acties waarmee klanten korting kunnen krijgen op producten? Multibestellijst biedt de mogelijkheid tot het invoeren van deze kortingscodes om korting te krijgen op producten.

Verschillende productweergaves

U kunt binnen Multibestellijst er voor kiezen om uw producten op verschillende manieren weer te geven. Dit kan middels afbeeldingen, enkel tekst of een afbeelding met tekst.

Klantaccounts

Klanten hebben de mogelijkheid om een account aan te maken. Hierin kunnen zij oude bestellingen terugzien en favorieten producten terugvinden. Voor klanten die regelmatig een bestelling plaatsen kan dit een makkelijke optie zijn.